Beställningar/Samarbeten

Ylvas Bakverkstad drivs av mig, Ylva Lindgren, sedan 2017. Som konditor tar jag på mig olika uppdrag, stora som små, inom bageri och konditori och erbjuder även recept- och fototjänster. Jag hyr ut mina konditortjänster till både privata tillställningar och till befintliga konditorier, bagerier, kursgårdar och konferensanläggningar.

Till företagare
Behöver du hjälp med bakning på ditt företag eller kanske en extra hand i ditt bageri eller café? Jag har många års erfarenhet från bageribranschen och kan erbjuda mina konditortjänster för både längre och kortare perioder.

Till privatkunden
Behöver du någon som bakar till festen? Jag bakar på beställning, i mitt eget kök som är godkänt för livsmedelshantering, eller på plats i befintliga kök! Tårtor skräddarsys ofta efter kundens önskemål – i mitt galleri finns ett urval av mina tårtor, båda klassiska och specialbeställda tårtor som bakats till större festligheter. Jag bakar från grunden – småskaligt och hantverksmässigt. Jag har ofta många bollar i luften och tar emot beställningar i mån av tid. Uppdaterad prislista kommer inom kort!

Följ mig gärna på instagram @ylvasbakverkstad – ibland dyker speciella erbjudanden upp!

Tveka inte att höra av er!
ylvasbakverkstad@gmail.com

/Ylva