Nytt år – Nya möjligheter (och nya goda bullar)!

Behöver du hjälp i din verksamhet – bageri, restaurang, café, kursgård eller konferensanläggning? Jag bakar åt er på plats, både bröd och bakverk, med många års erfarenhet inom bageriyrket. Jag hjälper också gärna till med förnyelse av ert sortiment, receptutveckling och fotografering, exempelvis av era produkter och lokaler.

Sedan 2018 driver jag min egen verksamhet Ylvas Bakverkstad och hyr ut mina tjänster inom bageri och konditori. På senare år har jag vidareutbildat mig inom fotografi och erbjuder nu också tjänster som fotograf – hör av dig så berättar jag mer!

Ylva Lindgren
ylvasbakverkstad@gmail.com

 

print

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.