Generic selectors
Exakt matchning
Sök i titel
Sök i innehåll
Post Type Selectors
Filtrera kategorier
Bakelser
Bakverk
Barnvänligt
Bröd
Bullar
Cheesecake
Choklad
Desserter
Dinkel
Fikatips
Frukost
Frukostbröd
Glass
Glutenfria bakverk
Glutenfritt
Glutenfritt bröd
Godis
Jul
Kakor
Knäckebröd
Krämer & tårtfyllningar
Maränger
Mellanmål
Middagstips
Mjuka kakor
Muffins
Müsli & granola
nyttigt
Nyttigt fika
Pajer
Rawfood
Recept
Resor & fritid
Saft
Samarbeten
Semlor
Smått & gott
Smoothies & juice
Sylt
Tårtor
Tips & tricks
Vit choklad
Fikatips Resor & fritid

Ardrebo – Kafé, rum och frukost

I våras var vi några dagar på Gotland och då passade vi så klart på att stanna för en fika på mysiga Ardrebo strax utanför Ljugarn. Det här stället är ett hett tips om ni ska semestra på Gotland i sommar! Ardrebo – Kafé, rum och frukost ligger på höger sida längs med stora vägen (väg 143) som leder in mot Ljugarn från Visby. De här bilderna är alltså tagna i början på vårkanten, just nu är det säkerligen mycket mer grönskande i trädgården. Vi kommer garanterat stanna här för fler fikabesök under våra kommande semesterveckor nu i sommar!

När man stiger in genom dörren på Ardrebo Kafé är det första man ser den gröna, väldigt fina skänken med söta kaffekoppar i alla de slag. Fikasuget slår till direkt, men man vill också spana på all fin inredning!

I disken finns goda bakverk bakade från grunden på närproducerade råvaror. Budapestbakelsen med hallon var riktigt smarrig! Allergivänliga alternativ finns också att välja bland, den goda smörgåsen med lax rekommenderas.

Tips till fikat – välj en fin kaffekopp (svårt val när den ena koppen är finare än den andra…) och beställ en Dropp-au-lait –  Ardrebos goda bryggkaffe i en liten söt kanna med varm mjölk.

Här fikar man ute i den mysiga trädgården eller kanske på den fina verandan? I trädgården finns stora gräsytor och gungställning för barnen. Är det ruggigt väder ute finns två fantastiskt mysiga rum inomhus med härliga tapeter och möbler i äldre stil.

I sommar ska vi bo här några dagar i samband med vårt bröllop, det ser vi fram emot! Rummen är inte så många, men väldigt charmiga och personligt inredda i en stil som passar oss alldeles perfekt. Personalen som jobbar här är verkligen trevliga och lovade oss något fint som skulle vänta på rummet. I slutet på sommaren dyker det säkerligen upp lite bilder från den vistelsen – håll till godo!

 

 

 

print

Andra inlägg du kanske vill läsa

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

19 − 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.